Mötesplats för regnbågsfamiljer

På söndagseftermiddagar ordnar RFSL Stockholm en öppen mötesplats för barn och vuxna i regnbågsfamiljer/hbtq-familjer. Som barn ges du möjlighet att träffa andra barn som lever i familjer som liknar din och som vuxen kan du samtala, utbyta erfarenheter och umgås med andra.

Vad händer på träffarna?

Många av aktiviteterna under träffarna är anpassade efter att små och stora barn deltar. Vi försöker att ordna olika typer av aktiviteter så träffarna ska funka för familjer med barn i olika åldrar. Vissa gånger kan aktiviteterna vara mer riktade till lite yngre barn, andra gånger till lite äldre barn. De som deltar på träffarna har stort inflytande över vilka aktiviteter vi gör på träffarna, vi försöker i möjligaste mån att ordna de aktiviteter som deltagarna önskar.

Var ses vi?

Vi ses i RFSL Stockholms lokaler på Sveavägen 59, 1 trappa. Närmaste tunnelbanestation är Rådmansgatan. När du kommer till oss, ring på porttelefonen så öppnar vi. Det finns hissar och ett rum för barnvagnar inomhus.

När ses vi?

Under sommaren 2017 tar mötesplatsen en paus. Hösten 2017 ses vi klockan 13:00-15:00 följande söndagar: 27 augusti, 1 oktober och 5 november.

Hur anmäler jag mig?

För att komma på mötesplatsen krävs ingen föranmälan, det är bara att dyka upp. Om du har frågor om verksamheten, kontakta oss via vårt kontaktformulär (länk). Varmt välkommen!